Vi har opdateret siden 123overalls med en ny tilbuds side Elektriker 3 tilbud, det vil være muligt at indhente tilbud på opgaver der udføres af elektriker firmaer.

For at indhente de 3 tilbud på elektriker opgaver i hjemmet skal der udfyldes en formular, hvor der beskrives hvad der skal udføres.

Det tager ikke lang tid at udfylde formularen, og det kan gøres hjemme i sofaen, der gives 3 tilbud fra elektrikere, det kan være lokale elektriker firmaer, eller elektrikere fra den anden ende af landet.

Det kan være der skal monteres nye stikkontakter i huset, udskiftning af gamle stikkontakter til nye stikkontakter, det er muligt at indsende billeder af opgaven der skal udføres af el-installatøren.

3 tilbud elektriker er en gratis og uforpligtende service der leveres i samarbejde med 3 byggetilbud, når der er indhentet 3 tilbud fra elektriker bliver du kontaktet inden længe.

Og derefter er du klar til at udvælge det tilbud du synes bedst om, eller om du vil helt afvise de 3 tilbud fra elektrikere firmaerne. – Du bestemmer selv.

Tilbud på elektriker opgaver
Rul til toppen